Wie zijn wij?

De durf jezelf te ontwikkelen

Kleinveld Okkerse Training en Begeleiding ondersteunt bedrijven bij het versterken van de betrokkenheid van medewerkers bij de organisatie, collega’s en klanten, door medewerkers bewust te maken de leiding te nemen in het eigen handelen en hun communicatieve vaardigheden te versterken. Kennis die zij bezitten om te zetten in kunde.

Kleinveld Okkerse is in 1989 opgericht door Bep Th. Kleinveld. De huidige directeur Monique Gerritsen heeft inmiddels de leiding over het bedrijf overgenomen. Haar passie ligt in het coachen en begeleiden van medewerkers en organisaties.

Trainingscentrum in Veenendaal

Persoonlijke aandacht, groei en ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel. Centraal in onze aanpak staat het versterken van de persoonlijke effectiviteit van onze deelnemers en daarmee de slagkracht van onze klanten.

Ons trainingscentrum in Veenendaal, dat op een steenworp van de A12 ligt, beschikt over een moderne trainingsruimte, een TV-studio met een gesloten TV-circuit, een volledig ingerichte telefooncentrale en beschikken wij over ruim voldoende (gratis!) parkeerplaatsen.

Missie

Het is onze missie om mensen en organisaties effectief en efficiënt
te laten functioneren door hen de leiding over hun eigen functioneren terug te geven.                                                                        De eindverantwoordelijke van de eigen ‘IK-bv’!

Visie

Het onderscheidend vermogen van organisaties wordt vooral bepaald door de manier waarop zij in weten te spelen op de klantbehoeften.
De medewerkers in organisaties zijn degenen die dit waar kunnen
maken door middel van kennis, kunde, communicatieve vaardigheden en betrokkenheid bij de organisatie, collega’s en klanten.
Deze betrokkenheid kan niet opgelegd worden:
zij komt van binnenuit!